Weer een mooie velddag met de bakkers van Nedertarwe

 

Afgelopen week zijn er verschillende foto- en video-opnames gemaakt ter promotie van de tarwe die wij als CZAV aan Royal Koopmans leveren. Eén van de producten die we een aantal jaar geleden hebben opgestart hebben zamen met Royal Koopmans is Nedertarwe. Samen zetten we ons in voor lekker, gezond & duurzaam eten. Samen kunnen we namelijk écht het verschil maken met brood, gebakken van de duurzaam geteelde Nederlandse tarwe.

Meer inhoud over duurzaamheid

Het was weer een prettige bijeenkomst met de bakkers van Koopmans die Nedertarwe gebruiken en een aantal van onze boeren. Er werd eerst uitgelegd vanuit Koopmans waarom dit initiatief is opgestart en wat de meerwaarde hiervan is. Daarna gaf een van onze boeren: Trudy Schoenmakers een presentatie over zaken die bij haar spelen (CO2 verlaging, biodiversiteit, bodemgezondheid en gewasbeschermingsmiddelen), gevolgd door collega Emiel Noordermeer die dieper in ging op de rol van CZAV en de certificering van de boeren. 

Foto’s en video’s

Vervolgens gingen we naar het perceel van de familie Assenbergs om foto's en video's te maken die de bakkers op hun sites en socials kunnen plaatsen. Er werd in het veld onderling informatie gedeeld tussen de boeren en bakkers, Het is altijd een mooi moment om dieper op elkaars aanpak in te gaan. En het geeft zo meer inhoud aan onze ketenaanpak.